Кратовска футсал мајсторија стана вистински хит на интернет и го обиколи Балканот (Видео)

Футсал натпреварувањата во последно време се навистина доста актуелни и во нашата земја, па дури добиваат и телевизиска покриеност, а сега на Балканот вистински хит стана еден погодок кој беше постигнат на меч кој се одиграл во Кратово.

Неверојатната футсал комбинација и атрактивните ножички предизвикаа еуфорија во кратовската сала, но привлекоа и навистина големо внимание на социјалните мрежи каде на големо се споделува оваа магија од Македонија.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s