Изведба која секој ќе го наежи

„И ние сме деца на Македонија“ во изведба на Сузана Спасовска вечерва ечеше пред Собранието на протестот на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s