Навивач влета на терен и реши натпревар

Носи ист дрес како другите, ама за разлика од нив нема бројка. Влезе, начека изведена топка од аут и го реши мечот во последна минута, а најјакиот момент е што сите му се фрлија на радување.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s