ВИДЕО: Деца влетаа во кадар, додека таткото во живо се јавуваше за Би-Би-Си

Би-Би-Си радио објави симпатично видео, во кое политичкиот аналитичар Роберт Кели се јавуваше во живо за Би-Би-Си од својата домашна канцеларија, кога влезе и неговата четиригодишна ќерка.

Таа танцувајќи влезе во собата и застана зад грбот на таткото, а водителот досетливо забележа дека и неа ја интересира темата за која разговараат.

Само неколку секунди подоцна, додека таткото се обидуваше да ја помести својата ќерка, во собата во проодувалка влезе и бебе, а веднаш по него и една жена, за која не се знае дали е сопругата или дадилката, и ги изнесе децата од собата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s