Погледнете го настапот на Оливер Алексовски (Куманово) во Zvezde Granda, 11.03.2017

Оливер Алексовски (Куманово) – Елено Ќерко

Оливер Алексовски – “Dobro da nije neko veće zlo”

Повеќе видеа од Оливер ТУКА

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s