Италија и Шведска на Евровизија ја поздравија Македонија

За време на своите настапи на Евровизија, Италијанскиот и Шведскиот претставник го направија знакот на Македонија. Ова ако не е за поздрав, тогаш не знаеме што е

italija

cela

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s