Иванка Трамп во фустан од 17 долари на Викторија Бекам… и изгледа одлично!

Откако Доналд Трамп стана претседател на САД, целото негово семејство е постојана мета на папараците, а најчесто Иванка Трамп.

ivanka-tramp0801

Тоа што беше изненадувачки и што поттикна бројни коментари, е што фустанот со бела кала кој го носеше Иванка Трамп во моментов чини само 17,5 долари.

Својот стилски избор, 35-годишната мајка на три деца го надополни со црни обувки и чантичка.

И мора да признаеме изгледа одлично!

ivanka-tramp0802

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s