(Видео) Сека Алексич со нов спот, реакциите не се толку добри

По рецептот кој пред неколку години го постави Бијонсе, визуелниот албум стана стандарт во светот на музиката.
Меѓутоа, за разлика од славната рнб дива, чии видео записи се инвентивни и интересни и достојни да се наречат вистински видео записи, не може истото да се рече и за балканските ѕвезди кои ги претставуваат своите едноставни видео записи во кои одвај се појавуваат две сцени. Последна на мета за замерка се најде Сека Алексиќ кој го претстави и 5тиот видео запис за моменталниот актуелен албум Кома. Еден од коментарите гласеше – Повторно си снимила видео запис за 5 минути и 50 динари. Човек би рекол кога веќе си направила реклама од детето и се во животот и секоја слика на Инстаграм ти е реклама, барем да издвоеше повеќе пари за видео записи.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s