ГАЛЕРИЈА: National geographic со серија фасцинантни фотографии

На 30-ти Јуни е затворен конкурсот на National geographic за најдобри фотографии направени на патување во текот на правата половина на 2017-та година.

Уредниците на списанието ги објавија оние кои најмногу им се допаднале.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s