Џесика Палашоска едвај ги сокри брадaвиците (фото)

Џесика Палашоска знае како да биде во центарот на вниамнието и да направи вистински хаос на социјалните мрежи.

Така беше и овојпат кога на својот Инстаграм профил сподели фотка од која сигурно ви застанал здивот. На фотката Џесика е Спа ценатар, но бујното деколте е во прв план, едвај го собра во минијатурното бикини.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s