Рита Ора по бањарка на црвениот тепих

Рита Ора изгледа како да немала време да се облече соодветно за MTV- Европските музички награди, па истрча директно од бањата по бањарка и крпа на главата.
Пејачката, која беше водител на вчерашниот музички настан што се одржа во Лондон, изненади со несекојдневниот изглед на црвениот тепих.

Аутфитот покажува дека Рита не носи градник, причина плус поради која погледите беа свртени кон славната пејачка.

MTV-Europe-Music-Awards-2017-Arrivals-LondonfefdsfdsfRita-Ora2dsfdsfdsfdfdsf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s