Макрадули со „герила акција“: Го покри „ФИРОМ“ на конвенцијата на ООН

Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули присуствуваше на отворањето на високиот сегмент на 23-та Конференција на страните на Рамковната конвенција на ООН за климатски промени (COP23) во Бон.

23519308_880307945478144_1340984870702375758_n.jpg

На фотографијата која ја објави Министерството, се гледа дека Макрадули со лист хартија го покрил делот „former Yugoslav“ и останало само „Republic of Macedonia“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s