Заедничка фотографија на делегациите на Владата на Република Македонија 🇲🇰 и Владата на Република Бугарија 🇧🇬. #МКБГ

Advertisements

Актерот Сашко Коцев не може да го разбере бебето па побара помош на фејсбук – а еве каков одговор доби

Актерот Сашо Коцев неодамна стана татко. Инспириран од Фејсбук групите во кои мајките меѓусебно си помагаат и си одговараат на одредени прашања и самиот тој одлучи да ги замоли сите мајки за помош Статусот кој го напиша за само 20 минути стана вистински хит и собра над 500 лајкови и коментари.4.jpg