Кратовска футсал мајсторија стана вистински хит на интернет и го обиколи Балканот (Видео)

Футсал натпреварувањата во последно време се навистина доста актуелни и во нашата земја, па дури добиваат и телевизиска покриеност, а сега на Балканот вистински хит стана еден погодок кој беше постигнат на меч кој се одиграл во Кратово.

Неверојатната футсал комбинација и атрактивните ножички предизвикаа еуфорија во кратовската сала, но привлекоа и навистина големо внимание на социјалните мрежи каде на големо се споделува оваа магија од Македонија.

Advertisements